Окупність витрат лісового господарства в лісгоспах Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства - Жежкун, І.М. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Визначається стан окупності лісогосподарської діяльності лісгоспів Чернігівського ОУЛМГ за рахунок доходів від лісового господарства та бюджетних асигнувань у динаміці за 2004 – 2006 роки. Определяется состояние окупаемости лесохозяйственной деятельности лесхозов Черниговского ОУЛОХ за счет доходов от лесного хозяйства и бюджетных ассигнований в динамике за 2004 – 2006 годы. The state of make out of forestry activity of Forestry enterprises of Chernigov regional management of forestry and hunting due to profits from forestry and budgetary assignations in dynamics for 2004 – 2006 years is determined.