Попереднє поновлення в лісостанах свіжих дібров Лівобережної України - Ведмідь, М.М.; Жежкун, А.М.; Познякова, С.І.; Лук’янець, В.А. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Надано характеристику підросту в лісостанах свіжих дібров Чернігівської, Сумської та Харківської областей і оцінку ефективності попереднього лісовідновлення. Приводится характеристика подроста в лесах свежих дубрав Черниговской, Сумской и Харьковской областей и оценка эффективности предварительного лесовозобновления. Description of regeneration in forest stands of fresh oak groves in Chernigov, Sumy and Kharkov regions as well as estimation of previous forest renewal efficiency are presented.