Лісівничо-економічна ефективність клонових насінних плантацій ялиці білої в Передкарпатті - Равлюк, І.П. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Аналізуються результати досліджень лісівничо-економічної ефективності клонових насінних плантацій ялиці білої в Передкарпатті та доцільності їх створення. Анализируются результаты исследований лесоводственно-экономической эффективности клоновых семенных плантаций пихты белой в Предкарпатье и целесообразность их создания. Results of the investigation of the forestry & economical effectiveness for Abies alba Mill. seed orchard in Pre-Carpathian region and expedience of their creation are analyzed.