Формування нової політики підвищення інвестиційної привабливості об’єктів природно-заповідного фонду України - Махінько, Р.Г. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2017)
Запропоновано нові підходи до формування сучасної політики підвищення інвестиційної привабливості об’єктів природно-заповідного фонду України. Визначено зміст ключових механізмів державного управління, що використовуються з метою реалізації відповідної стратегії у зазначеній сфері, та наведено пропозиції щодо їх удосконалення. Abstract. New approaches to the formation of a modern policy of raising the investment attractiveness of the objects of the nature reserve fund of Ukraine are proposed. The content of the key mechanisms of public administration used for the implementation of the relevant strategy in the given sphere is determined, and suggestions are made for their improvement.