Концепт управління процесом обліку основних засобів - Одношевна, О.О. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2017)
Розглянуто сучасні аспекти управління процесом обліку основних засобів у сучасних умовах. Проаналізовано вплив неякісного управління в контексті оптимального використання активів підприємства. Розроблено оптимізаційний механізм та запропоновано теоретико-схематичний напрям удосконалення управлінського концепту щодо обліку основних засобів. The modern aspects of the process of managing the accounting of fixed assets in modern conditions are considered. The influence of low-quality management of accounting in the context of optimal use of enterprise assets is analyzed. The optimization mechanism is developed and the theoretical-schematic direction of improvement of the managerial concept concerning the accounting of fixed assets is proposed.