Вплив обробки сходів препаратом «Атлет» на розвиток сіянців сосни звичайної та подальший їх ріст у культурах - Борисова, В.В. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Наведено вплив ретарданту «Атлет» на розвиток сіянців сосни звичайної у теплиці. Вивчено післядію зазначеного препарату на приживлюваність і ріст однорічних культур сосни звичайної. Показано влияние ретарданта «Атлет» на развитие сеянцев в теплице. Изучено последействие названного препарата на приживаемость и рост однолетних культур сосны обыкновенной. Influence of retardant «Athlete» on development of seedlings in hothouse was studied. Aftereffect of this preparation on adaptability and growth of one-year plantations of Scotch pine was investigated.