Вивчення росту напівсібсових потомств клонів плюсових дерев сосни звичайної та сумішей їхнього насіння - Мажула, О.С. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Подано результати вивчення росту напівсібсових потомств окремих клонів плюсових дерев і суміші насіння різних клонів залежно від віку та екологічних умов. Представлены результаты изучения роста полусибсовых потомств отдельных клонов плюсовых деревьев сосны обыкновенной и смесей семян разных клонов в зависимости от возраста и экологических условий. Results of analysis of growth for full-sib Scots pine progenies in separate clones and mixtures of their seeds depending on age and ecological conditions are presented.