Розвиток річкової інфраструктури як елемента аграрної логістики в контексті ресурсозберігаючої політики - Іртищева, І.О.; Бойко, Є.О. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2016)
Обґрунтовано основні стратегічні орієнтири функціонування логістичної інфраструктури як елемента аграрної логістики в контексті ресурсозберігаючої політики. Досліджено сучасний рівень розвитку логістичної інфраструктури в регіоні, визначено її перспективи в аграрному секторі економіки. The main strategic benchmarks of function of the logistics infrastructure as an element of the agricultural logistics in the context of the resourcesaving policy are substantiated in the article. The current level of the development of logistics infrastructure in the region is researched, its prospects in the agricultural sector is defined.