Металеві сокири раннього етапу ямної культури України - Клочко, В.І. (Археологія і давня історія України, 2019)
Стаття присвячена вивченню генезису та побудові типохронології металевих сокир раннього етапу ямної культури України з використанням усіх доступних автору артефактів та археологічних комплексів. The paper is dedicated to studying the genesis and
building the typechronology of metal axes of early period
of yamna culture of Ukraine using all the artifacts
and archaeological complexes, available for the author.