Освоение новых видов продукции в ЛПЦ-3000 ЧАО «ММК им. Ильича» - Тарасенко, О.С.; Шебаниц, М.Ю.; Балжи, Т.Л.; Шебаниц, О.Н.; Петренко, А.С. (Металл и литье Украины, 2017)
Описано освоение новых видов толстолистового проката в листопрокатном цехе 3000 за 3 года (2014-2016 гг.) по отечественным и зарубежным стандартам, что позволило ЧАО «ММК им. Ильича» укрепить свои позиции в мировой отрасли производства металлопроката и найти новые рынки сбыта готовой продукции. Описано освоєння нових видів продукції в ЛПЦ-3000 за 3 роки (2014-2016 рр.) згідно з вітчизняними та закордонними стандартами, що дозволило ПАТ «ММК ім. Iлліча» зміцнити свої позиції у світовій галузі виробництва металопрокату та знайти нові ринки збуту готової продукції. It is described the development of new types of rolled plates at the Rolling Mill 3000 (RM-3000) over the period of 3 years (2014-2016), according to national and foreign standards, which allowed PJSC «Ilyich Iron and Steel Works» to strengthen its position in the global industry of rolled products manufacture and to find new markets for finished products.