Типы лесов Крыма - Плугатарь, Ю.В. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Предложен новый подход к определению типов леса на основе модифицированной эдатопической сетки, определены типы леса и типы древостоев Крыма. Запропоновано новий підхід до визначення типів лісу на основі модифікованої едатопічної сітки, визначені типи лісу й типи деревостанів Криму. New approach to determination of forest types on the basis of the modified edatopical matrix is suggested, types of forest and types of stands are determined for Crimea.