Матеріали доби пізньої бронзи з поселення Мохнач П - Корохіна, А.В.; Колода, В.В. (Археологія і давня історія України, 2019)
Вводяться до наукового обігу матеріали доби
пізньої бронзи з поселення Мохнач П на Сіверському Дінці, представлені здебільшого керамікою.
Обробка керамічної колекції включає її розподіл у
просторі культурного шару, аналіз форм, орнаментації, об'ємів та характеристик формувальних
мас. Матеріали віднесено до зрубної спільноти і датовано XVII—ХVІ ст. до н. е. The article aims to introduce new finds of the Late
Bronze Age from Mokhnach П settlement site at the
Sіverskyi Donets river.