Особливості діяльності Переяслав-Хмельницького хлібозаводу у період 1956–1977 рр. - Шакула, В.М. (Питання історії науки і техніки, 2017)
У статті досліджуються особливості діяльності хлібопекарні Переяслав-Хмельницького заводу продовольчих товарів, у період 1956-1977 рр. ХХ ст. Доведено, що вона в результаті успішної виробничої діяльності пройшла шлях від невеликого
спеціалізованого хлібопекарського виробництва до окремого промислового підрозділу, а саме Переяслав-Хмельницького хлібозаводу в господарському комплексі міста. The article investigated the features of activity of bakery
of the Pereyaslav-Khmelnytskiy plant of food stuffs in the period of 1956-1977 ХХ of century.
It is proven that as a result of successful activity from the small specialized breadbaking
production it passed its way to the separate industrial subdivision, namely, Pereyaslav-
Khmelnytsliy bread-baking plant in the economic complex of city. В статье исследуются особенности деятельности хлебопекарни Переяслав-Хмельницкого завода продовольственных товаров в период
1956-1977 гг. ХХ в. Показано,, что она в результате успешной производственной
деятельности прошла путь от небольшого специализированного хлебопекарного
производства отдельный промышленного подразделения, а именно, Переяслав-Хмельницкого хлебозавода в хозяйственном комплексе города.