Ефективність обробки коріння сіянців дуба звичайного суперабсорбентом еравет перед садінням лісових культур - Ведмідь, М.М.; Угаров, В.М.; Борисова, В.В.; Яценко, С.В. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Наведено результати застосування полімерного суперабсорбенту "Теравет" для обробки коріння сіянців дуба звичайного при створенні лісових культур. Представлены результаты применения полимерного суперабсорбента "Теравет" для обработки корней сеянцев дуба обыкновенного при создании лесных культур. Results of polymeric superabsorbent "Teravet" testing for Quercus robur L. seedlings' roots treatment before forest plantating are presented.