Проекти музейного спрямування як чинник модернізації музейної галузі України - Ключко, Ю.М. (Питання історії науки і техніки, 2017)
Стаття присвячена розгляду проектних ініціатив, їх сутності та значущості в
контексті сучасної культури і музейної практики; загальнотеоретичному аналізу типології та класифікації музейних проектів, характеристиці особливостей розвитку музейного проектування в Україні. The article is devoted to consideration of the project
initiatives, their nature and significance in the context of contemporary culture and Museum
practices; theoretical analysis of typology and classification of museum projects, the characteristic
features of the design for Museum development in Ukraine. Статья посвящена рассмотрению проектных инициатив, их сущности и значимости в контексте современной культуры и музейной
практики; общетеоретическому анализу типологии и классификации музейных проектов, характеристике особенностей развития музейного проектирования в Украине.