Розвиток винахідницької діяльності наукових установ Національної академії наук України 2011 – 2016 рр.: історичний аспект - Косско, Т.Г. (Питання історії науки і техніки, 2017)
У статті проаналізовано досвід здійснення винахідницької діяльності в Національній академії наук України. Представлені результати винахідницької діяльності наукових установ, що підтверджені чисельними показниками та прикладами. The article analyzes the experience of inventive activity at the National Academy of Sciences of Ukraine. The results of inventive scientific institutions, supported by numerous figures and examples. В статье проанализирован опыт осуществления изобретательской деятельности в Национальной академии наук Украины. Представлены результаты изобретательской деятельности научных учреждений, которые подтверждены многочисленными показателями и примерами.