Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст.

Стаття присвячена розвитку матеріально-технічної бази та сировинному забезпеченню кондитерської промисловості в ХІХ столітті, як класичної галузі вторинної переробки. Також розглядаються окремі аспекти роботи борошномельної та цукрової промисловості, імпорт і експорт устаткування....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2017
Автор: Коцюбанська, О.О.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК 2017
Назва видання:Питання історії науки і техніки
Теми:
Онлайн доступ:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/163283
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. / О.О. Коцюбанська // Питання історії науки і техніки. — 2017. — № 4. — С. 14-20. — Бібліогр.: 11 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id nasplib_isofts_kiev_ua-123456789-163283
record_format dspace
fulltext
spelling nasplib_isofts_kiev_ua-123456789-1632832025-02-09T11:27:42Z Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. Some issues of the raw material supply of the confectionery industry of Ukraine in 19th century Некоторые аспекты сырьевого обеспечения кондитерской промышленности Коцюбанська, О.О. Історія галузей та підприємств Стаття присвячена розвитку матеріально-технічної бази та сировинному забезпеченню кондитерської промисловості в ХІХ столітті, як класичної галузі вторинної переробки. Також розглядаються окремі аспекти роботи борошномельної та цукрової промисловості, імпорт і експорт устаткування. Article is devoted to the different issues of raw material supply of the confectionery industry in the 19th century as a classical recycling industry. It also discusses some aspects of the flour milling and sugar industry, import and export of equipment. Статья посвящена развитию материально-технической базы и сырьевому обеспечению кондитерской промышленности в ХІХ веке, как классической отрасли вторичной переработки. Также рассматриваются отдельные аспекты работы мукомольной и сахарной промышленности, импорт и экспорт оборудования. 2017 Article Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. / О.О. Коцюбанська // Питання історії науки і техніки. — 2017. — № 4. — С. 14-20. — Бібліогр.: 11 назв. — укр. 2077-9496 https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/163283 664-058.234(477-25)18 uk Питання історії науки і техніки application/pdf Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Історія галузей та підприємств
Історія галузей та підприємств
spellingShingle Історія галузей та підприємств
Історія галузей та підприємств
Коцюбанська, О.О.
Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст.
Питання історії науки і техніки
description Стаття присвячена розвитку матеріально-технічної бази та сировинному забезпеченню кондитерської промисловості в ХІХ столітті, як класичної галузі вторинної переробки. Також розглядаються окремі аспекти роботи борошномельної та цукрової промисловості, імпорт і експорт устаткування.
format Article
author Коцюбанська, О.О.
author_facet Коцюбанська, О.О.
author_sort Коцюбанська, О.О.
title Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст.
title_short Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст.
title_full Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст.
title_fullStr Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст.
title_full_unstemmed Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст.
title_sort деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в xix ст.
publisher Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК
publishDate 2017
topic_facet Історія галузей та підприємств
url https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/163283
citation_txt Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. / О.О. Коцюбанська // Питання історії науки і техніки. — 2017. — № 4. — С. 14-20. — Бібліогр.: 11 назв. — укр.
series Питання історії науки і техніки
work_keys_str_mv AT kocûbansʹkaoo deâkíaspektisirovinnoíbaziukraínsʹkoíkonditersʹkoípromislovostívxixst
AT kocûbansʹkaoo someissuesoftherawmaterialsupplyoftheconfectioneryindustryofukrainein19thcentury
AT kocûbansʹkaoo nekotoryeaspektysyrʹevogoobespečeniâkonditerskojpromyšlennosti
first_indexed 2025-11-25T21:29:28Z
last_indexed 2025-11-25T21:29:28Z
_version_ 1849799390216060928