Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. - Коцюбанська, О.О. (Питання історії науки і техніки, 2017)
Стаття присвячена розвитку матеріально-технічної бази та сировинному забезпеченню кондитерської промисловості в ХІХ столітті, як класичної галузі вторинної переробки. Також розглядаються окремі аспекти роботи борошномельної та цукрової промисловості, імпорт і експорт устаткування. Article is devoted to the different issues of raw material
supply of the confectionery industry in the 19th century as a classical recycling industry. It
also discusses some aspects of the flour milling and sugar industry, import and export of equipment. Статья посвящена развитию материально-технической базы и
сырьевому обеспечению кондитерской промышленности в ХІХ веке, как классической отрасли вторичной переработки. Также рассматриваются отдельные аспекты работы мукомольной и сахарной промышленности, импорт и экспорт оборудования.