Колективна монографія «Регіональні особливості нерухомих пам'яток України» - Кепін, Д.В. (Питання історії науки і техніки, 2017)
Регіональні особливості нерухомих пам'яток України [Монографія] / кол.авт.:
Бичковська Г. М., Гаврилюк О. Н., Гаврилюк С. В. [та ін.]. ; під заг. ред. Л. О. Гріффена,
О. М. Титової : Центр пам'яткознавства НАН України і УТОПІК. – К. : Центр
пам'яткознавства НАН України і УТОПІК, 2017. – 276 с.