Вплив материнського деревостану на формування підросту пірогенної генерації в сосняках степової зони - Мотошков, О.В. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Розглянуто особливості формування підросту сосни післяпожежної генерації при різному ступені захищеності деревостаном. Рассмотрены особенности формирования подроста сосны послепожарной генерации, при разной степени защищенности древостоем. Peculiarities of pine understory forming of afterfire generation at different degree of protection by shelterwood are studied.