Досвід створення часткових лісових культур дуба звичайного на Буковині - Кацуляк, Ю.Д. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Розглянуто особливості створення часткових лісових культур дуба в умовах свіжих букових дібров Прут-Сіретського межиріччя. Рассмотрены особенности создания частичных лесных культур дуба в условиях свежих буковых дубрав Прут-Сиретского междуречья. Peculiarities of partial oak plantations in conditions of fresh beech groves in Prut-Siretsky interfluve are described.