Види сосни, придатні для залісення Нижньодніпровських пісків - Назаренко, С.В.; Коханий, С.Г. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Наведено результати випробування різних видів сосни у зоні Нижньодніпровських пісків за період з 1960 по 2008 рр. Виявлено види, які добре ростуть і можуть бути використані для створення лісових культур та озеленення. Приведены результаты испытания различных видов сосны в зоне Нижнеднепровских песков за период с 1960 по 2008 гг. Выявлены виды м хорошим ростом и состоянием и рекомендованы для создания лесных культур и озеленения. Results of tests of different pine species in the zone of Low Dnieper sands for 1960 – 2008 are presented. Pine species which good rate of growth and condition are revealed and recommended for creation of forest plantations and in greenery.