Випробування гербіцидів у трирічних культурах дуба звичайного - Болтенков, Ю.О.; Стовбуненко, Д.В.; Мостепанюк, А.А. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Проведені дослідні обробки гербіцидами трирічних культур дуба. Вивчено вплив гербіцидів на ріст культур дуба при внесенні препаратів у різні строки протягом вегетаційного сезону періоду. Проведены опытные обробки гербицидами трехлетних культур дуба. Изучено влияние гербицидов на рост культур дуба при внесении препаратов в разные сроки в течение вегетационного сезона. Testing of herbicides in three-year oak plantations was carried out. Influence of herbicides on their growth at treatment in different dates during vegetation season was studied.