Вартісні визначення надроресурсного виробництва - Бодюк, А.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2015)
Розробляються теоретичні положення надроресурсного виробництва. Проаналізовано економічні й технологічні напрями процесів вилучення надрових ресурсів з їх природного середовища. Поділено на види виробничі процеси з пошуку і розвідки в природному середовищі автогенезних ресурсів. Запропоновано обліковувати види затрат на організоване надроресурсне виробництво. Theoretical positions subsoil exploration production is developed. The economic and technological directions exception resources from natural environment are analyzed. Production processes for prospecting and exploration environment autogenesis resources are divided into types. Types of costs on organized subsoil intelligence production are proposed for accounting.