Внесок академіка НАН України С.М. Конюхова у створення ракетно-космічної техніки - Войтюк, О.С. (Питання історії науки і техніки, 2018)
Стаття присвячена реконструкції наукової біографії академіка НАН України
С.М. Конюхова. Описано його науково-організаційну діяльність як визначного вченого,
конструктора та педагога, Генерального конструктора-Генерального директора
Державного конструкторського бюро «Південне» в 1991 – 2010 рр. The article is devoted to the reconstruction of the scientific biography
of the academician of the National Academy of Sciences of Ukraine S. Konyukhov.
His scientific and organizational activities as a prominent scientist, designer and educator,
General designer-General Director of the State Design Bureau "Pivdenne" in 1991-2010 are
described. Статья посвящена реконструкции научной биографии академика НАН Украины С. Н. Конюхова. Описаны его научно-организационная
деятельность как выдающегося ученого, конструктора и педагога, Генерального конструктора-Генерального директора Государственного конструкторского бюро «Южное» в 1991-2010 гг.