Значення наукових «докучаєвських» експедицій в історії розвитку сучасного природознавства - Гармасар, В.Г. (Питання історії науки і техніки, 2018)
У статті розглядаються наукові здобутки видатного вченого Докучаєва В.В.,
засновника сучасного ґрунтознавства та комплексного дослідження природи. The article deals with the scientific achievements of the outstanding scientist Dokuchayev V., the founder of modern
scientific soil science and the complex study of nature. В статье рассматриваются научные достижения выдающегося ученого Докучаева В.В., основателя современного почвоведения и
комплексного исследования природы.