Побудова розв'язків Флоке - Блоха і оцінка довжин резонансних зон одповимірпого рівняння Шредінгера з гладким потенціалом - Денисенко, О.М.; Парасюк, І.О. (Український математичний журнал, 2004)
Методами КАМ-теорії досліджено одновимірне рівняння Шредінгера з потенціалом, який характеризується певною швидкісно наближення тригонометричними поліномами. Одержано оцінки резонансних енергетичних зон. Проаналізовано випадок, коли потенціал належить класу Жевре. With the help of KAM-theory methods, we investigate a one-dimensional Schrödinger equation whose potential is characterized by certain rate of approximation by trigonometric polynomials. We obtain estimates of resonance energy zones. We analyze the case where the potential belongs to the Gevrey class.