Згортки сингулярних функцій розподілу - Виннишин, Я.Ф. (Український математичний журнал, 2004)
Побудовано приклад, який показує, що природні обмеження на скінченні згортки сингулярних розподілів не гарантують чистоту граничного розподілу. We construct an example that demonstrates that natural restrictions imposed on finite convolutions of singular distributions do not guarantee the purity of the limit distribution.