Про насичення лінійних методів підсумовування рядів Фур'є у просторах Spφ - Шидліч, А.Л. (Український математичний журнал, 2004)
Розглядається питання насичення лінійних методів підсумовування рядів Фур'є у просторах Spφ,р>0. Показано, що насиченість лінійного методу, а також порядок насичення не залежать від вибору параметрів X,ϕ, що визначають простір Spφ(X). We consider the problem of the saturation of linear summation methods for Fourier series in the spaces Spφ , p > 0. We show that the saturation of a linear method and the saturation order are independent of the parameters X, ϕ, and p that define the space Spφ (X).