Метод возмущений для параболического уравнения со сносом на римановом многообразии - Бернацкая, Ю.Н. (Український математичний журнал, 2004)
Фундаментальний розв'язок параболічного рівняння зі зсувом на рімановому мпоговиді недодатної кривини побудовано методом збурення, виходячи з розв'язку рівняння без зсуву. Визначено умови на поле зсуву, за яких цей метод можна застосувати. We construct a fundamental solution of a parabolic equation with drift on a Riemannian manifold of nonpositive curvature by the perturbation method on the basis of a solution of an equation without drift. We establish conditions for the drift field under which this method is applicable.