Асимптотически корректные краевые задачи - Кенне, Э. (Український математичний журнал, 2004)
В області, що є декартовим добутком відрізка і прямої, вивчається двоточкова гранична задача для диференціальних рівнянь з частинними похідними. Встановлено умови асимптотичної коректності задачі у класі обмежених диференційовних функцій. In a domain that is the Cartesian product of an interval and a straight line, we investigate a two-point boundary-value problem for partial differential equations. We establish conditions under which this problem is asymptotically well posed in the class of bounded differentiable functions.