Професор М.В. Винокуров (1890–1955): хронологічна ретроспектива життя та діяльності - Устяк, Н.В. (Питання історії науки і техніки, 2018)
Стаття присвячена аналізу хронологічної ретроспективи життя та діяльності М.В. Винокурова – видатного вітчизняного інженера шляхів сполучення, вагонника, автора фундаментальних праць, присвячених вагонам, зокрема динаміці і стійкості вагонів під час руху поїзда. У статті детально аналізуються монографічні дослідження М.В. Винокурова, відзначається його громадська діяльність, нагороди. The article analysis miscalculation of chronologic retrospective view of life and activity M.V. Vinokurov - is a prominent domestic engineer of ways report of the communication, a carriage, the author of fundamental works, braided carriages, in particular to the dynamics and firmness of carriages during motion of train. In the article, monographic researches M.V. Vinokurov are analysed in details, noted his public activity, awards. Статья посвящена анализу хронологической ретроспективы жизни и деятельности М.В. Винокурова – выдающегося отечественного инженера путей сообщения, вагонника, автора фундаментальных трудов, посвященных вагонам, в частности динамике и устойчивости вагонов во время движения поезда. В статье подробно анализируются монографические исследования М.В. Винокурова, отмечается его общественная деятельность, награды.