Модернізація блоку приготування горючої суміші в мотоциклах серії «Дніпро» - Никончук, Д.О. (Питання історії науки і техніки, 2018)
У статті аналізується діяльність Київського мотоциклетного заводу в модернізації карбюраторів на мотоциклах серії "Дніпро". Представлені відмінності в характеристиках карбюраторів, встановлених на всіх серійних моделях. Серія мотоциклів "Дніпро", стала найуспішнішою з усіх, що випускалися на Київському мотоциклетному заводі. The article analyzes the activities of the Kiev motorcycle Factory for the modernization of carburetors on the motorcycles of the series «Dnipro». The differences in the characteristics of the carburettors installed on all serial models are presented. The series of motorcycles «Dnepr» became the most successful of all that were produced at the Kiev Motorcycle Factory. В статье анализируется деятельность Киевского мотоциклетного завода в модернизации карбюраторов на мотоциклах серии «Днепр». Представленные различия в характеристиках карбюраторов, установленных на всех серийных моделях. Серия мотоциклов «Днепр», стала самой успешной из всех, выпускавшихся на Киевском мотоциклетном заводе.