Внесок Держкомлісгоспу у виконання Карпатської Конвенції - Полякова, Л.В. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Наведено основні напрями виконання Держкомлісгоспом, його територіальними органами та підвідомчими підприємствами Плану заходів із реалізації Стратегії виконання Рамкової Конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат, затвердженого Мінприродою, та виконання міжнародних зобов’язань у сфері лісового господарства у рамках його компетенції. Приведены основные направления выполнения Госкомлесхозом, его территориальными органами и подведомственными предприятиями Плана мероприятий по реализации Стратегии выполнения Рамочной Конвенции об охране и сбалансированном развитии Карпат, утвержденного Минприродой, и выполнения международных обязательств в сфере лесного хозяйства в рамках его компетенции. The main directions of implementation by the State Committee of Forestry, its territorial bodies and subordinated enterprises, the Plan of actions for realization of Strategy of implementation of Convention on the Protection and Sustainable Development of the Carpathians, asserted by Ministry of Environment, as well as implementation of international liabilities in the field of forest management in the frame of its competence are presented.