Темпоральні процедури та алгоритми - Зубенко, В.В. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
Уводиться поняття темпоральної процедури та алгоритму як засобів подання функціональних співвідношень в абстрактних
динамічних системах. Розглядається проблема синтезу та аналізу таких процедур та алгоритмів. The notions of temporal procedure and algorithm are proposed and studied. The periodical temporal algorithms design and analyze are
considered.