Четверті текстологічні читання, присвячені пам'яті Миколи Сиваченка (Слово і Час, 2018)
22 листопада 2017 р. в Інституті літератури відбулися четверті текстологічні читання, присвячені пам'яті видатного історика літератури, фольклориста, джерелознавця й текстолога, члена-кореспондента НАН України Миколи Єфремовича Сиваченка (1920 – 1988).