Сковородинівські читання в Переяславі - Пангелова, М. (Слово і Час, 2018)
5–7 жовтня ц.р. у ДВНЗ “Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди”
відбулася міжнародна наукова конференція “XVIII Сковородинівські читання”.