Другі Кошелівецькі читання - Лущій, С. (Слово і Час, 2018)
18 жовтня 2017 р. в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбулися другі Кошелівецькі
читання, приурочені до 110-річчя від дня народження відомого літературознавця, критика, публіциста, перекладача,
редактора, культурного діяча, дійсного члена УВАН та НТШ, почесного доктора філософії УВУ (Мюнхен).