Плоские замкнутые траектории на некоторых многообразиях с метрикой вращения - Романов, С.С. (Український математичний журнал, 2004)
Методами інфінітезимальної та глобальної геометрії досліджено траєкторії на сферичному та тороїдальному многовидах. Trajectories on spherical and toroidal manifolds are studied by methods of infinitesimal and global geometry.