Про переставні конгруенції на антигрупах скінченного рангу - Дереч, В.Д. (Український математичний журнал, 2004)
Знайдено необхідні та достатні умови того, щоб будь-які дві конгруенції на антигрупі скінченного рангу були переставними. We find necessary and sufficient conditions for any two congruences on an antigroup of finite rank to be permutable.