Ейлерові наближення розв'язків абстрактних рівнянь та їх застосування в теорії напівгруп - Мішура, Ю.С.; Шевченко, Г.М. (Український математичний журнал, 2004)
За допомогою апроксимацій Ейлера розв'язків абстрактних диференціальних рівнянь отримано нові апроксимаційні формули для C₀ -напівгруп та еволюційних операторів. Using the Euler approximations of solutions of abstract differential equations, we obtain new approximation formulas for C₀ -semigroups and evolution operators.