О дискретности структурного пространства слабо вполне непрерывных банаховых алгебр - Мустафаев, Г.С. (Український математичний журнал, 2004)
Розглянуто клас баиахових алгебр із незвідними скіпчепиовимірними зображеннями і доведено, що для аменабельних банахових алгебр із цього класу слабка цілком неперервність зумовлює дискретність їх структурного простору. We consider a class of Banach algebras with irreducible finite-dimensional representations and prove that, for amenable Banach algebras from this class, the weak complete continuity implies the discreteness of their structural space.