Некоторые свойства пучков траекторий управляемого билинейного включения - Плотников, А.В.; Комлева, Т.А. (Український математичний журнал, 2004)
Розглядаеться диференціальне білінійне включення, яке містить керуванпя, та наводяться умови, при яких множина досягнення цього включения є компактною. We consider a differential bilinear inclusion with control and present conditions under which the reachability set for this inclusion is compact.