Регулярность граничной точки для сингулярных параболических уравнений с измеримыми коэффициентами - Скрыпник, И.И. (Український математичний журнал, 2004)
Досліджується неперервність розв'язків квазілінійпих параболічних рівнянь біля негладкої границі циліндричної області. Доведено достатню умову регулярності граничної точки, яка збігається з умовою Вінера для p-оператора Лапласа. We investigate the continuity of solutions of quasilinear parabolic equations near the nonsmooth boundary of a cylindrical domain. We prove a sufficient condition for the regularity of a boundary point, which coincides with the Wiener condition for the Laplace p-operator.