Нарізно Fσ-вимірні функції є близькими до функцій 1-го класу Бера - Банах, Т.О.; Вовк, М.І. (Український математичний журнал, 2004)
Доведено, що борелівська нарізно Fσ-вимірна функція f:X×Y→R на добутку польських просторів є функцією першого класу Бера па доповненні X×Y∖M до деякої проективно худої множини M⊂X×Y. We prove that a Borel separately Fσ-measurable function f: X×Y→R on the product of Polish spaces is a function of the first Baire class on the complement X×Y\M of a certain projectively meager set M⊂X×Y.