Апроксиманти Паде - Чєбишева одного класу функцій - Голуб, А.П. (Український математичний журнал, 2002)
За допомогою методу узагальнених моментних зображень, запропонованого В. К. Дзядиком у 1981 p. Побудовано апроксиманти Паде - Чебишева для класу функцій, що є аналогом класу марковських функцій. By using the method of generalized moment representations proposed by Dzyadyk in 1981, we construct the Pade–Chebyshev approximants for one class of functions that is an analog of the class of Markov functions.