Про граничний розподіл інтегралів від дробових процесів - Ільєнко, А.Б. (Український математичний журнал, 2002)
Встановлюються граничні теореми для інтегралів від дробових процесів т а вивчається асимптотична поведінка моментів таких інтегралів. We establish limit theorems for integrals of shot-noise processes and study the asymptotic behavior of the moments of integrals of this type.