Властивості розв'язків задачі Коші для еволюційних суттєво нескінченновимірних рівнянь - Мальцев, А.Ю. (Український математичний журнал, 2004)
Досліджуються властивості розв'язків задачі Коші для еволюційних рівнянь із суттєво нескінченновимірними еліптичними операторами. We investigate properties of solutions of the Cauchy problem for evolution equations with essentially infinite-dimensional elliptic operators.