О случайных мерах па пространстве траекторий и сильных и слабых решениях стохастических уравнений - Дороговцев, А.А. (Український математичний журнал, 2004)
Досліджуються стаціонарні випадкові міри на просторах послідовностей або функцій. Запропоновано нове означення сильного розв'язку стохастичпого рівняння. Доведено, що існування слабкого розв'язку у звичайному сенсі є еквівалентним існуванню сильного мірозначиого розв'язку. We investigate stationary random measures on spaces of sequences or functions. A new definition of a strong solution of a stochastic equation is proposed. We prove that the existence of a weak solution in the ordinary sense is equivalent to the existence of a strong measure-valued solution.