Інтегральні умови зворотпості марковських ланцюгів на півпрямій із загальною мірою пезвідпості - Ісакова, Т.І.; Філонов, Ю.П. (Український математичний журнал, 2004)
Наведено умови зворотпості марковських ланцюгів із значеннями в ℝ+ із загальною мірою незвідності. Результати одержано додаванням до класичного методу тест-функцій методу збурень часткових потенціалів. We present conditions for the invertibility of Markov chains with values from ℝ+ and general measure of irreducibility. The results are obtained by the classical method of test functions combined with the method of perturbation of partial potentials.